GROEP 5B

Natuur schoon

Wat is het schoon zeg in Heemse! Met alle kinderen van groep 5 hebben we een enorme berg afval verzameld. Ook kwamen we hele mooie dingen tegen. Een prachtig ei en hele jonge geitjes!

Dank aan de ouders die ons wilde begeleiden.

Neem maar snel een kijkje in ons fotoalbum.

Muzieklessen

Afgelopen maandag hebben we onze laaste muziekles met koperinstrumenten gehad. Dat was geweldig! Terwijl de ene helft van de klas druk aan het blazen was, was de andere helft aan bewegen op Russische muziek met onze wekelijkse muziekdocent in het klaslokaal.

Foto's kunt u vinden in ons foto album.

Drumles

Vandaag hebben we onze eerste drumles gehad. Wat gaaf om met al die verschillende slagwerkinstrumenten bezig te zijn. Na een uitleg over de instrumenten en de manier waarop je ze moet bespelen konden we echt beginnen. Allerlei ritmes mochten nagespeeld worden. Dit viel nog niet mee, maar alleen het maken van geluid op zo'n trom is al leuk om te doen.
Zie voor foto's van de muzikanten ons fotoalbum.

Gitaarles

We hebben inmiddels twee gitaarlessen gehad. Wat is dat leuk! Ook zonder ooit een gitaar in handen te hebben gehad kunnen we al heel veel muziek maken met een gitaar. Dit hebben we geleerd door middel van een verhaal. De meester las het verhaal voor, en met de gitaar maakten we hier geluiden bij. We stonden versteld van mogelijkheden op de gitaar. Van de klokken van de kerk, tot hoefgetrappel van een paard!

Op 4 september hopen wij het schooljaar weer te starten. Vanaf dan is hier regelmatig nieuws te lezen. ​

juf zegers

Maandag en dinsdag.

meester Noppers

Woendag, donderdag en vrijdag.