nieuwe ouders

Twee keer per jaar wordt er een kennismakingsavond op school gehouden voor ouders van nieuwe leerlingen. Op deze avond ontvangen de ouders informatie over de school in het algemeen en specifiek over de eerste groep. Ook krijgen de ouders diverse formulieren mee en een schoolgids.
U bent altijd welkom om onze school te bezoeken, ook als u zich nog oriënteert. Ook buiten de kennismakingsavonden kunt onze directeur, Gerko Warner, contacteren voor een gesprek en een rondleiding door de school. Wanneer u overgaat tot de aanmelding van uw, krijgt u het aanmeldingsformulier en kunt u ook een gesprek met de betreffende leerkracht(en) plannen.
Onder het kopje 'School' vindt u ons toelatingsbeleid. Mocht u hierover vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen.