vrijwilligers

Hulpcongiërge
Wicher Euverman ondersteunt Jan Veurink op woensdag en vrijdagmiddag, als hulpcongiërge.

TSO'ers
Wij hebben elke dag een vaste TSO'er die tijdens de middagpauze op het plein loopt en toezicht houdt. Daarnaast worden er dagelijks twee extra ouders als pleinwacht ingepland, die daarbij helpen. Alle ouders komen een keer aan de beurt. U krijgt hiervoor een rooster (dit staat in de Fritsflits) en een herinneringsbriefje. DeTSO voor het bovenbouwplein wordt geregeld door Gerjah Woudt en voor het onderbouwplein door Petra Willems. Het rooster wordt gemaakt door Janet Spoelman.

Activiteitencommissie
Veel zaken rond de school lijken als vanzelf te lopen. Toch zit daar vaak een heleboel werk achter, wat verricht wordt door onze activiteitencommissie. Denk aan schoolfeesten, Sinterklaas, het regelen van de schoolschoonmaak, de avondvierdaagse... De activiteitencommissie bestaat uit: Astrid Hofsink, Alette Knol, Irande Meems, Anja Pouwels en Jan Veurink. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over zaken die zij regelen, dan kunt u bij hen terecht.

Tuinopa's
Elke woensdag komen verscheidene heren (opa's van kinderen van de school) ons helpen met het onderhouden van de tuin.