GBS Ds. G. Doekes

Van harte welkom op de site van De Doekesschool!

De Doekesschool is gevestigd in Heemse, Hardenberg en biedt al ruim 50  jaar gereformeerd basisonderwijs aan. De kern van ons onderwijs ligt in de Bijbel. Ons leven staat op Christus en Zijn liefde willen we ook uitdragen in ons onderwijs. Oog voor elkaar, voor God en voor goed onderwijs. Hierbij blijven we delen en genieten van God’s liefde en staan we samen sterk.

We nodigen u uit om onze website te bekijken. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

 

PRIVACYWETGEVING OP DE DOEKES

Nieuws

 
12-12-2019 | Actie Tekenfund
Kerstviering
12 december 2019 Het begon allemaal met een leeg tekenpapier… daar mochten wij een vis op tekenen. Best spannend, want het mocht niet te groot, niet te klein, met mooie kleurtjes, een eindje van de lijnen afblijven…su...perknap dat dit ook bij iedereen is gelukt! De tekeningen waren klaar en mochten worden ingeleverd. Heel bijzonder, en ook best gek dat onze tekeningen werden opgestuurd en een tijdje later weer terugkwamen op allerlei artikelen: een mooi schrijfblok, een mok, een broodtrommel… wat waren de kinderen trots op “hun” spulletjes! En het mooie is dat we daarmee een speciaal doel mogen steunen!
05-12-2019 | Sinterklaas
Kerstviering
05 december 2019 Op donderdagochtend 5 december stonden alle kinderen vol spanning te wachten totdat Sinterklaas aan zou komen. En even later was het zover: met de brandweerauto kwam Sinterklaas aan op school. Niet al...leen natuurlijk maar samen met zijn pieten. In groep 4 zijn we eerst in de klas bezig geweest. We hebben bingo gedaan en pepernoten spelletjes. Om half 12 was het dan zo ver: de beide groepen 4 mochten naar het speellokaal. Na het vertonen van kunstjes, voetbal technieken en de creatieve tekeningen en knutsels, was het tijd voor cadeautjes. ’s Middags hebben we samen met de andere groep 4 spelletjes gedaan, geknutseld en een film gekeken. Een erg gezellige dag!
26-11-2019 | Sinterklaas kapoentje!
Kerstviering
26 november 2019 Gooi wat in mijn schoentje, gooit wat in mijn laarsje, dank u Sinterklaasje! Op maandag 25 november mochten alle kinderen van de school hun schoen zetten. In groep 1/2b deden we dit met onze gymschoe...n. Handig want deze hebben we allemaal op school en zo hoefden we niet op 1 schoen naar huis. Toen het bijna tijd was om naar huis te gaan mochten we onze schoen bij de knetterende openhaard neerzetten. Zouden Sint en Piet echt komen? Ja zeker! De volgende dag waren alle schoenen gevuld met heerlijke chocoladelolly's! Dank u Sinterklaasje!
20-11-2019 | Greijdanus survival
Kerstviering
20 november 2019 Woensdag 20 november heeft groep 7 kennis gemaakt met het Greijdanus. De kinderen begonnen in de hal van de school. Hier konden de kinderen vanuit verschillende scholen zich verzamelen. Nadat het welk...omstwoord en gebed vervolgden de kinderen hun weg naar de sporthal. In de sporthal stonden allerlei "survival" onderdelen klaar. De kinderen moesten in gemengde groepjes het opnemen tegen elkaar. Op deze manier maakten de leerlingen kennis met leerlingen van andere scholen. Het was een zeer geslaagde ochtend.
08-11-2019 | Schoolontbijt
Kerstviering
08 november 2019 Op vrijdagmorgen 8 november mochten we gezellig met elkaar ontbijten in het kader van de gezondheidsweek. We hebben genoten van heerlijke broodjes, bolletjes en crackers met daarop kaas, pindakaas of ...appelstroop. Sommige kinderen hebben wel 5 broodjes gegeten...!


Meer nieuws
 
 

     

Agenda